Friday, 26 April 2013

Masa Depan :)

Hallu Hallu .. (assalamualaikum)

ape yang aku rasa sekarang, aku perlu cari inisiatif lain selain harapkan gaji.


aku nak RUMAH
aku nak BISNES sendiri
aku nak KAWEN muda


semua aku nak
aku kena buktikan. yang pasti aku tak nak kawen guna duit mak ayah aku. In Sha Allah.


Najlaa, Farhana, Awin, Ayu, Faz. support aku please. :')

Wednesday, 22 February 2012

hye :)

assalamualaikum..

sebenarnya,janna buat blog baru SEBAB terlupa email dengan password blog tu.
da lama sangat xupdate sampai terlupa.
ni yang lama punya.
sedih kan?
xyah tengok yang tu pun xpe.
berharap blog yang terbaru ni lebih matang :)